blokk címe

blokk tartalma

Pályázatok

Nemzetiségi Önkormányzat energetikai korszerűsítése

Közzétéve: 2023-07-12

A Bánki Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat által a Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkársága által meghirdetett „Nemzetiségi célú, energiahatékonyságot elősegítő beruházási, felújítási és karbantartási tevékenységek 2023. évi költségvetési támogatása” (NBER-KP-1-2023) című pályázati kiírásra Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat épületének energetikai korszerűsítése címmel benyújtott pályázat 3 000 000 Ft, azaz hárommillió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A projekt keretében a Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat által használt épület tetőfelületén 7 db napelemes kiserőmű, valamint az épület helyiségben (iroda és klubhelyiség) 2 db Cascade Nordic klímaberendezés kerül telepítésre, melyeket alapesetben a napelemes kiserőmű táplál.

További pályázatok

helykitolto kép

Nemzetiségi táborok 2024. évi költségvetési támogatása – Bánki szlovák nemzetiségi tábor

A Bánki Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat a Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelő Államtitkársága által meghirdetett Nemzetiségi táborok 2024. évi költségvetési támogatása című pályázati felhívására benyújtott pályázat alapján 450.000 Ft támogatásban részesült. A pályázati támogatásból a Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat tábort szervez 8-12 éves gyermekek részére. A tábor célja a település és környékének megismerése, felfedezése, a néprajzi ismeretek fejlesztése, a ...

© Bánk Község Önkormányzata - 2024