Copyright - Impresszum

Kiadó: Bánk község Önkormányzata megbízásából a kiadói jogokat és kötelezettségeket a Polgármesteri Hívatal gyakorolja. Ciműnk: Polgármesteri Hivatal  2653 Bánk, Hősök tere 11. Telefon: (35) 342804  (35) 342806  A lap látvényterve Girasek Károly munkája. A webmesteri munkát Girasek Károly végzi.

A kiadó nem kért kéziratokat, fotókat nem őriz meg és nem küld vissza! A kiadó joga a kérés nélkül beküldött anyagokat, olvasói leveleket elbírálni, és dönteni annak esetleges megjelentetéséről, vagy elutasításáról. A kiadó nem köteles a hozzá küldött anyagokat megjelentetni. A honlapon semmilyen formában nem hozhatók nyilvánosságra mások személyiségi jogait sértő, alkotmányos vagy egyéb jogszabályokkal tiltott tartalmak.

Minden jog fenntartva! A www.bank-falu.hu szerzői joga Bánk Községi Önkormányzat. A lap grafikai megoldását, az azon tárolt adattaltalmat további más sajtótermékekben közölni, bármilyen formában nyilvánosságra hozni csak a kiadó előzetes írásos engedélyével lehetséges.
     Nem minősül utánközlésnek, illetve jogosulatlan felhasználásnak, ha más internetes oldalakon a teljes honlap címére mutató linket (www.bank-falu.hu) helyeznek el. Ez esteben is kérjük, hogy e-mailben jelezzék az oldal címét, ahol a kapcsolódás megjelölése szerepel. Kölcsönös együttműködés alapján linkgyűjteményünkben mi is elhelyezzük az együttműködő partnerek elérhetőségét.

Felelősség kizárása
     Az oldal anyagai tájékoztató jellegűek, azokat a kiadó az érintett intézményektől, hivataloktól partnerektől kapja. Bár nagy gondot forditunk az adatok, fotók frissítésére, előfordalhat, hogy a szövegekben, a képekeken, cim- és eseményadatokban hibás információt talál az olvasó. Az esetleges eltéréseket a lehető regrövidebb időn belül korrigáljuk, de az ebből származó kellemetlenségekért vagy bármilyen kárért felelősséget nem vállalunk.
     Kétség esetén telefonon, személyesen, vagy e-mailben keressék fel az érintett intézményt részletes, és pontos információk beszerzése érdekében.
     Egyben kérjük a Tisztelt Olvasót, hogy amennyiben valamilyen pontosítást, módosítani, javítani valót lát lapjainkon, e-mailben értesítse a kiadót, vagy webmesterünket. A jelzések alapján a hibát rövid időn belül korrigáljuk.

Kereskedelmi márkanevek 

A www.bank-falu.hu-n több helyen szerepelnek kereskedelmi márkanevek. Ezeket a márkaneveket és tulajdonosaikat sehol nem soroljuk föl és nem jelezzük a szövegben, ettôl függetlenül valamennyi márkanév a megfelelô jogos tulajdonoshoz tartozik. A kereskedelmi márkaneveket minden esetben csupán szerkesztési okokból és a felhasználók tajékoztatására használjuk, egyetlen esetben sem kívánjuk magunkat az adott márkanév tulajdonosaként feltüntetni.